Ντόρα Μπακογιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε κάθε επαφή με την κοινωνία

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τα ποσοστά της ΝΔ στις εκλογές του Μαΐου. Αναφέρθηκε στις εκλογές του Μαΐου, λέγοντας πως ήταν ικανοποίηση για το κόμμα που πήραν την εμπιστοσύνη του λαού, ειδικά με αυτά τα ποσοστά. Ωστόσο, είπε ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί γιατί η αυτοδυναμία δεν είναι δεδομένη.

Η κ. Μπακογιάννη θεωρεί ότι το κόμμα της αντιπολίτευσης, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, έχασε κάθε επαφή του με την κοινωνία και παρουσίαζε μια Ελλάδα κατεστραμμένη που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα της χώρας. Σχετικά με τις εκλογές στην Τουρκία, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι η επιτυχία του Ερντογάν οφείλεται στο γερό σύστημα που δημιούργησε, καθώς και στην αδυναμία της αντιπολίτευσης να συγκεντρωθεί σε κοινό στόχο.

Παρόλα αυτά, η κ. Μπακογιάννη πιστεύει ότι δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Τέλος, επισήμανε ότι ο Ερντογάν θα χρειαστεί τη βοήθεια της Δύσης, αλλά πρέπει να συνεχίσει τη συμπεριφορά του για να διατηρήσει την εντιμότητα του και την εμπιστοσύνη των λαών.

δειτε ακομα