Νέο βίντεο με «αιχμές» από την Έφη Αχτσιόγλου: Γιατί ψηφίζουμε αύριο

Η Έφη Αχτσιόγλου δημοσίευσε ένα νέο βίντεο λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάδειξη του νέου προέδρου. Στο βίντεο της, η Έφη Αχτσιόγλου αναφέρει ότι η αυριανή απόφαση θα καθοριστεί από την επιρροή στα κοινωνικά μέσα ή από την εμπειρία στην πολιτική, επισημαίνοντας ότι το περιεχόμενο της πολιτικής είναι πάνω απ’ όλα.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με το μήνυμα “μαζί φτιάχνουμε το μέλλον” σε μωβ φόντο, ένα χρώμα που συμβολίζει τον φεμινισμό στο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο βίντεο, η Έφη Αχτσιόγλου αναρωτιέται γιατί ψηφίζουμε αύριο και αναφέρει ότι πρέπει να καθορίσουμε την απόφασή μας με βάση το περιεχόμενο της πολιτικής και τους στόχους που έχουμε. Προτείνει μια πολιτική με γνώση και σαφείς στόχους, μια πολιτική που θα αντιμετωπίσει τις αδράνειες και τα συμφέροντα, μια πολιτική για τους πολλούς και τις πολλές. Συμπερασματίζει λέγοντας ότι μόνο έτσι μπορούμε να ενώσουμε την παράταξή μας και να επικρατήσουμε.

Η φατρία της πολιτικής είναι πάντα σημαντικός παράγοντας, ενώ την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου είμαστε όλοι και όλες καλούμενοι να ψηφίσουμε.

δειτε ακομα