ΝΔ: Τέσσερες απαντήσεις στις ψευδείς δηλώσεις του κ. Τσίπρα.

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για χρήση ψευδειών σε μια συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα. Η ΝΔ αναφέρει ότι ο Τσίπρας ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν σωστά κατά τη διάρκεια της θητείας του και ότι παρέδωσε έναν σιδηρόδρομο που λειτουργούσε καλά το 2019, ενώ στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Η σύμβαση για τον σιδηρόδρομο ξεκίνησε το 2014 και έπρεπε να ολοκληρωθεί το 2016, αλλά αναπτύχθηκε μόνο μερικώς έως το 2017. Επί θητείας ΣΥΡΙΖΑ παραδόθηκαν μόνο 17 σταθμοί στους 52 συνολικά και το υπόλοιπο χρειαζόταν ανακατασκευή. Επίσης, ο Τσίπρας ισχυρίστηκε ότι έγιναν απευθείας αναθέσεις 9,5 δισεκατομμυρίων ευρώ για την επισκευή του τοπικού συστήματος τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, το οποίο κάηκε το 2019 και δεν επισκευάστηκε. Ωστόσο, η ΝΔ διαψεύδει αυτήν την πληροφορία και αναφέρει ότι το σύστημα λειτουργούσε πλήρως από τον Νοέμβριο του 2018 και δεν χρειάστηκε επισκευή.Ο τοπικός σταθμός σηματοδότησης στη Λάρισα έκλεισε το 2017 και ο νέος σταθμός παραδόθηκε από την ΕΡΓΟΣΕ τον Νοέμβριο του 2022. Σύμφωνα με έγγραφο του ΟΣΕ, η τηλεδιοίκηση ήταν ενεργή, αλλά δεν λειτουργούσε, δεν επέτρεπε να δουν τίποτα πλην ενός πολύ μικρού τμήματος, μέχρι την πυρκαγιά του 2019 που καταστράφηκε. Ο σταθμάρχης δεν μπόρεσε να χαράξει ηλεκτρονικά την πορεία του τρένου γιατί δεν υπήρχε σύστημα τηλεδιεύθυνσης. Το ρυθμιστικό πλαίσιο δεν προβλέπει υποχρέωση για δύο σταθμάρχες και υπήρχε ένα σύστημα GPS που όμως δεν έδειχνε σε ποιες ράγες κινείται το τρένο, αλλά απλά το στίγμα της τοποθεσίας του. Άρα, δεν θα μπορούσε να δει αν κινείται στη σωστή ή στη λάθος γραμμή.Η παραπάνω εικόνα απεικονίζει έναν κωδικό HTML για την εισαγωγή μιας εικόνας σε μια ιστοσελίδα. Ο κωδικός περιλαμβάνει τη διεύθυνση URL της εικόνας, το πλάτος και το ύψος της εικόνας, καθώς και τον τύπο του αρχείου εικόνας. Αυτός ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα για να εμφανίσει μια εικόνα στους χρήστες της ιστοσελίδας.

Η εισαγωγή εικόνων σε ιστοσελίδες είναι σημαντική για να προσθέσετε οπτικό ενδιαφέρον και να βελτιώσετε την εμπειρία του χρήστη. Οι κωδικοί HTML που χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή εικόνων πρέπει να είναι σωστοί και να περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εικόνα. Επίσης, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε εικόνες υψηλής ποιότητας και να διατηρείτε το μέγεθός τους σε λογικά επίπεδα για να μην επηρεάζεται η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Συνολικά, η εισαγωγή εικόνων σε ιστοσελίδες είναι μια σημαντική διαδικασία που πρέπει να γίνεται με προσοχή και να συμπεριλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εικόνα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα