ΝΔ: Για μια ασφαλή Ελλάδα

Η τουρκική στρατοχωροφυλακή των τελευταίων ημερών έδωσε έμφαση σε δύο σημαντικές θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Πρώτον, η κατασκευή του φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα είναι άμεση ανάγκη και απαραίτητη για να κάνουμε τα σύνορά μας απροσπέλαστα. Δεύτερον, η απρόσμενη κίνηση της Τουρκίας να εισάγει παράτυπους μετανάστες υπογραμμίζει την ανάγκη για μια ισχυρή κυβέρνηση με βούληση δράσης σε κρίσιμες στιγμές.

Η κυβέρνηση της ΝΔ υπέγραψε ήδη την επέκταση του φράχτη κατά 35 χιλιόμετρα και σύντομα ανακοινώνεται η κατασκευή και των υπολοίπων 65 χιλιομέτρων. Ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της χώρας μας είναι η πρόληψη της παράνομης εισόδου μεταναστών, και αυτό είναι δυνατό μόνο με τον εξοπλισμό των συνόρων μας με κατάλληλο φράχτη.

Όπως ανέφερε και ο πρόεδρος Ερντογάν κατά την ορκωμοσία του, η Τουρκία αποτελεί μεγάλη απειλή για την ασφάλεια της χώρας μας. Η κίνησή της να εισάγει παράτυπους μετανάστες τις προηγούμενες ημέρες ήταν απλά ένα τεστ για να ελέγξει τις αδυναμίες μας. Ευτυχώς, οι αντανακλαστικοί μας ήταν ορθοί και μπορέσαμε να αποτρέψουμε αυτήν την εισβολή.

Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι η αυτοδυναμία της είναι αναγκαία για την εθνική ασφάλεια και ότι χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση με βούληση δράσης σε κρίσιμες στιγμές. Η επιβεβαίωση αυτής της θέσης προέρχεται από την κίνηση της Τουρκίας τις τελευταίες ημέρες. Η επιλογή μας στις εκλογές είναι σημαντική για να ενισχύσουμε την εθνική ασφάλεια και να αποτρέψουμε τον εισβολέα.

δειτε ακομα