ΝΔ: Πλήρης προσήλωση στην 25η Ιουνίου με αποφασιστικότητα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη μεγάλη επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, επιθυμεί να κατακτήσει την αυτοδυναμία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλος ο οργανισμός της Νέας Δημοκρατίας είναι αφοσιωμένοι στον στόχο της 25ης Ιουνίου. Δεν θα υποπέσουν στη λάθος αντίληψη ότι η ευρύτατη εκλογική νίκη σημαίνει το τέλος των προσπαθειών, αλλά καταβάλλουν προσπάθειες για να κερδίσουν την κάλπη με «γαλάζια» ψηφοδέλτια.

Στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουν ότι η πραγματικά επιβλητική νίκη του κόμματος κρύβει σοβαρούς κινδύνους, όπως η αντισυσπείρωση σε συγκεκριμένα εκλογικά ακροατήρια. Για τον λόγο αυτό, η προεκλογική περίοδος συνεχίζεται με εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και τη συνέχεια το Κιλκίς και τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Άγιο Όρος ακυρώθηκε εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης θα τον αντικαταστήσει. Η επόμενη Κυριακή 18 Ιουνίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα βρίσκεται στο Άγιον Όρος.

δειτε ακομα