ΝΔ: Αναποφάσιστοι στο επίκεντρο

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στις ευρωεκλογές χρειαζόμαστε ψήφους ευθύνης για μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη. Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κερδίσει τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους, με Κυριάκο Μητσοτάκη να χρησιμοποιεί το Tik Tok για να φέρει τις νεότερες ηλικίες στην ψηφοθηρία.

Ο πρωθυπουργός έχει προγραμματίσει περιοδείες σε διάφορες περιοχές της χώρας και επισημαίνει τη σημασία της πολιτικής σταθερότητας. Στόχος είναι η αύξηση της συσπείρωσης του κόμματος προς το 33% και πέρα, παίρνοντας έμπνευση από τη μέγιστη δυνατή επίτευξη ευρωβουλευτών.

Η κυβέρνηση επικρίνει τις προτάσεις της αντιπολίτευσης και εξάγει πολιτικά συμπεράσματα από τις ευρωεκλογές. Η προσπάθεια είναι να μην υπάρξουν διαρροές προς άλλα κόμματα, ενώ κατηγορεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης για έλλειψη σοβαρών προτάσεων.

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνει την ανάγκη για σταθερότητα και υποστήριξη προς τη Νέα Δημοκρατία, αντιμέτωπος με αντιπάλους που υπόσχονται χωρίς αντίκρισμα. Η προσπάθεια συνεχίζεται για την αύξηση του ποσοστού υποστήριξης πριν τις εκλογές.

δειτε ακομα

δειτε ακομα