Αντώνης Μυλωνάκης επιτίθεται στον Κυριάκο Βελόπουλο: “Αηδίασα, γλείφει τον Βορίδη, θέλει να κατεβάσει χρυσαυγίτες με την Ελληνική Λύση”

Ο Αντώνης Μυλωνάκης, πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Κυριάκου Βελόπουλου σε συνέντευξή του στο MEGA. Ο κ. Μυλωνάκης αποκάλεσε τον Βελόπουλο “λάβρο” και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο τελευταίος θέλει να κατεβάσει χρυσαυγίτες με την Ελληνική Λύση. Αναφερόμενος στο δημοσίευμα που τον κατηγορεί για αποστασία και συνομιλίες με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο Μυλωνάκης υποστήριξε ότι έχει μεθοδευτεί από τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Επιπλέον, ο κ. Μυλωνάκης κατηγόρησε τον Βελόπουλο ότι τον αποκάλεσε “τρανς” και ότι “γλείφει τον Μάκη Βορίδη”. Εξήγησε ότι αυτά συνέβησαν επειδή δεν συμφώνησε να βάλει κάποιους ανθρώπους στα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης, που ήθελε ο Βελόπουλος.

Τέλος, ο κ. Μυλωνάκης απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να μην στηρίξουν την Ελληνική Λύση και υποσχέθηκε να ζητήσει διεξοδικό έλεγχο για τα οικονομικά της κομματικής οργάνωσης.

δειτε ακομα