Μητσοτάκης: Βραβείο για το TikTok πήρε ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βραβεύτηκε με την ειδική τιμητική διάκριση «Ermis White» στα Ermis Awards, έναν σημαντικό διαγωνισμό για τη δημιουργικότητα στην επικοινωνία στην Ελλάδα, για την παρουσία του στο TikTok.

Τα βραβεία διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.

Το βραβείο παρέλαβε η στενή συνεργάτιδα και διευθύντρια Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού, Κύρα Κάπη, η οποία υπογράμμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω του TikTok εκφράστηκε φυσικά και αυθεντικά, παρουσιάζοντας πτυχές του χαρακτήρα του στους πολίτες.

Το βραβείο απένειμε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και πρόεδρος της DDB, Μανόλης Παπαπολύζος, ο οποίος τόνισε τη σημαντικότητα της διάκρισης καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε με επιτυχία το TikTok για να επικοινωνήσει με το κοινό.

Αναλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση, η διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού ανέφερε ότι ήταν πραγματικά δύσκολο να βρεθεί ένας τρόπος για να είναι παρών ο Μητσοτάκης στην πλατφόρμα αυτή χωρίς να γίνει βαρετός ή αναξιοπίστητος.

@kyriakosmitsotakis_ ❗️Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

δειτε ακομα

δειτε ακομα