Ο Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα Τέμπη και η Τσαπανίδου απάντησε στον πρωθυπουργό.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, σχολίασε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τη συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Σύμφωνα με την Τσαπανίδου, ο Μητσοτάκης συνεχίζει την υποκρισία για την τραγωδία των Τεμπών, ισχυριζόμενος πως θα δώσει “μάχη για να ξεριζωθεί κάθε νησίδα του παλιού αναχρονιστικού κράτους”. Η Τσαπανίδου τον κατηγορεί ότι εκπροσωπεί μια πολιτική οικογένεια που βρίσκεται σε θέσεις εξουσίας από τη δεκαετία του ’60 και επικεφαλής μιας κυβέρνησης που κυβερνά εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Η Τσαπανίδου κατηγορεί τη ΝΔ για ρουσφέτια, ημέτερους, απευθείας αναθέσεις, κομματικό στρατό μετακλητών και ευνοιοκρατία.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, απευθύνει κατηγορίες στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την υποκρισία του σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών. Σύμφωνα με την Τσαπανίδου, ο Μητσοτάκης εκπροσωπεί μια πολιτική οικογένεια που βρίσκεται σε θέσεις εξουσίας από τη δεκαετία του ’60 και επικεφαλής μιας κυβέρνησης που κυβερνά εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Η Τσαπανίδου κατηγορεί τη ΝΔ για ρουσφέτια, ημέτερους, απευθείας αναθέσεις, κομματικό στρατό μετακλητών και ευνοιοκρατία. Επιπλέον, η Τσαπανίδου ζητά από τον Μητσοτάκη να κάνει μια ειλικρινή παραδοχή σχετικά με το ποιος υπουργός του ζήτησε την παράνομη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη.

Συνολικά, η Τσαπανίδου αποδοκιμάζει τις δηλώσεις του Μητσοτάκη και τον κατηγορεί για υποκρισία, ενώ τον καλεί να αναλάβει δράση για την καταπολέμηση του πελατειακού κράτους.

δειτε ακομα

δειτε ακομα