Μητσοτάκης στη HORECA: Πολλές ελληνικές εταιρείες αναπτύσσονται και επενδύουν

Το απόγευμα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ετήσια έκθεση HORECA, που λαμβάνει χώρα στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo και περιλαμβάνει τους τομείς της εστίασης, της φιλοξενίας και της τροφοδοσίας.

Ο πρωθυπουργός, κατά την επίσκεψή του, τόνισε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δίνεται η ευκαιρία για ακόμη μια χρονιά να επισκεφθώ τη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση της εστίασης και του τουρισμού, τη HORECA. Και αν κρίνω από τον αριθμό των εκθετών, αλλά κυρίως από το κλίμα το οποίο εισέπραξα, πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας μια πολύ καλή τουριστική περίοδο».

Παράλληλα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας FORUM Α.Ε., Θανάσης Παναγούλιας, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την επίσκεψή του στη HORECA, χαρακτηρίζοντάς την ως «ψήφο εμπιστοσύνης στον εκθεσιακό φορέα» και επισημαίνοντας ότι «η τουριστική βιομηχανία έχει την προσμονή για ένα εντυπωσιακό 2024 που πιστεύουμε ότι θα έχουμε».

Ο Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης από τον Θανάση Παναγούλια και ενημερώθηκε από τους εκθέτες για τις εξελίξεις στην αγορά, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με επισκέπτες της έκθεσης.

Κατά την επίσκεψή του, ο πρωθυπουργός ήταν συνοδευόμενος από τον Υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλη Σπανάκη και την Υφυπουργό Τουρισμού, Έλενα Ράπτη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα