Μητσοτάκης: Σε κορυφαίο επενδυτικό φόρουμ τις επόμενες ημέρες

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει σε ένα σημαντικό επενδυτικό φόρουμ στη Νέα Υόρκη τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός, μαζί με αντιπροσώπους σημαντικών ελληνικών εταιρειών, θα παραβρεθούν στο επενδυτικό συνέδριο της JP Morgan. Αναμένεται να έχει συνάντηση με τον CEO της JP Morgan, Jamie Damon, και στη συνέχεια με αντιπροσώπους των ελληνικών εταιρειών.

Στις 24 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός θα παρευρεθεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Κυκλαδικής Τέχνης στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης, ενώ την Πέμπτη θα μιλήσει στο πανεπιστήμιο Columbia και θα μεταβεί στο Ελληνικό Εθνικό Μουσείο στο Σικάγο, όπου θα του παραδοθεί μια τιμητική πλακέτα.

Η επίσκεψη του στη Νέα Υόρκη θα ξεκινήσει στις 24 Ιανουαρίου, με εγκαίνια Έκθεσης Κυκλαδικής Τέχνης και ομιλία στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Σικάγο, όπου είναι προγραμματισμένη δεξίωση προς τιμήν του στο Ελληνικό Εθνικό Μουσείο, η οποία θα είναι η μοναδική ανοικτή ομογενειακή εκδήλωση στην οποία θα παρευρεθεί. Αμέσως μετά την άφιξή του στο Σικάγο, θα μεταβεί στο Μουσείο για να τον ξεναγήσουν ιδιωτικά στις εκθέσεις και τους βασικούς χώρους του Μουσείου, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο βίντεο που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα