Μητσοτάκης: Προσωπικός στόχος το νέο ΕΣΥ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αποκαλύπτει το πάθος του για την αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος Υγείας με έναν πιο συναρπαστικό τρόπο. Κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», ο αρχηγός της ΝΔ επισημαίνει με περηφάνια ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας λειτουργεί εξαιρετικά.

Με συνομιλίες με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, ο κ. Μητσοτάκης επιμένει στο ότι ποτέ δεν κρύψαμε τις μεγάλες δυσκολίες του ΕΣΥ και δεσμεύεται απόλυτα για την αναμόρφωσή του. Το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας αποτελεί την κεντρική πολιτική προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης, υπό τον όρο ότι οι Έλληνες πολίτες θα εμπιστευθούν ξανά την ΝΔ. Οι φιλοδοξίες είναι υψηλές και η πρόκληση είναι να πραγματοποιηθούν.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν ξεχνά τις σημαντικές συναντήσεις και την επικοινωνία με το προσωπικό που συμμετέχει στο πρόγραμμα “Οίκοθεν”. Συζήτησε με τον υπεύθυνο ιατρό, κ. Μιχάλη Νικολάου, για την παροχή θεραπειών σε ογκολογικούς ασθενείς στο σπίτι και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του προγράμματος.

Ο ηγέτης της ΝΔ εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για τον εξαίρετο έργο που επιτελούν τόσο οι ιατροί όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι κατά την επίσκεψή του και την περιοδεία του στη Δράμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να τονίσει: “Δεν έκρυψα ποτέ ότι για εμένα αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Έχουμε τέσσερα χρόνια για να δώσουμε στη χώρα ένα σύγχρονο νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Αυτό είναι μια προσωπική μου δέσμευση και θα το πραγματοποιήσουμε”.

δειτε ακομα