Μητσοτάκης: Οι υπαίτιοι για το Τραγικό Συμβάν στα Τέμπη Θα Αντιμετωπιστούν με Ποινές

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι οι υπεύθυνοι για το δυστύχημα στα Τέμπη θα τιμωρηθούν, εκφράζοντας παράλληλα πλήρη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και εκφράζοντας βεβαιότητα ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Στην τακτική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε πεποίθηση ότι η Δικαιοσύνη θα εξετάσει κάθε καταθεσμένη μαρτυρία, ακόμη και τις πιο ακραίες, για τη δίκαιη δικαίωση, προσθέτοντας: “Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία που να υπονοεί τη δημόσια ζωή και την εμπιστοσύνη στους θεσμούς. Ακόμη κι αν αυτό απαιτήσει λίγο περισσότερο χρόνο”.

Υπογράμμισε τη στήριξή του προς την Αστυνομία στη μάχη κατά της τρομοκρατίας και δήλωσε ότι θα υπάρξει ενίσχυση των αστυνομικών στους δρόμους και τις γειτονιές. Αναφέρθηκε επίσης στην αυτοματοποίηση της παράδοσης εγγράφων στην Αστυνομία, με στόχο να μειωθεί ο χρόνος που αφιερώνεται σε αυτήν τη διαδικασία.

Σε άλλα θέματα, αναφερόμενος στην υγεία, ανακοίνωσε την πρόθεση της κυβέρνησης να προκηρύξει περισσότερες θέσεις εργασίας στον τομέα της υγείας, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι πρόσληψης που είχαν θεσπιστεί πριν από τις εκλογές.

δειτε ακομα

δειτε ακομα