Μητσοτάκης: Ο κόσμος μας ζήτησε να τρέξουμε γρηγορότερα

Ο πρωθυπουργός αποκάλεσε τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών ως ένα μήνυμα για δράση και αποτελεσματικότητα. Τονίζει ότι πρέπει να είμαστε επιτυχημένοι στη δουλειά μας, αφού θα κριθούμε από τα αποτελέσματα. Αναφερόμενος στην αδυναμία να φτάσουν στον στόχο που είχαν θέσει, επεσήμανε ότι πολίτες που τον υποστήριξαν στις εκλογές επέλεξαν να μην ψηφίσουν, έστω και με αποχή. Σχετικά με τις αλλαγές στην κυβέρνηση, υπογραμμίζει ότι η αλλαγή προσώπων είναι για να γίνουμε καλύτεροι στη δουλειά μας.

Ο κόσμος μας ζήτησε να επιταχύνουμε, αντί να χρησιμοποιήσουμε το φρένο. Η κυβέρνηση επικεντρώνεται στην ακρίβεια, στην ενίσχυση του κράτους, στην υγεία και την εκπαίδευση, χωρίς διακρίσεις. Κάθε πολίτης και το πρόβλημά του είναι σημαντικό. Η εργατικότητα και η ομαδικότητα είναι κρίσιμες για την επίτευξη αποτελεσμάτων.

Τέλος, αναφέρει ότι πολλοί πολίτες τονέ έστειλαν το μήνυμά τους με έναν ευχήθηκε να είμαστε αποτελεσματικοί και ταχύτεροι, χωρίς να αναγνωρίζουμε πολιτικά στερεότυπα. Ο πρωθυπουργός επικαλέστηκε την συνέντευξη του πρώην Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπου τονίζει την ανεξαρτησία και την προοδευτικότητά του χωρίς πολιτικές ετικέτες.

δειτε ακομα

δειτε ακομα