Μητσοτάκης από Κέρκυρα για εκλογές: Η 21η Μαΐου θα είναι η Κυριακή της μεγάλης αυτοδύναμης Ελλάδας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις εκλογές και στην επενδυτική βαθμίδα το 2023 σε ομιλία του στην Κέρκυρα. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση τήρησε όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και πως η Ελλάδα του 2023 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019, καθώς η χώρα θα ανακτήσει τη θέση που της αξίζει στην Ευρώπη και στον κόσμο. Επίσης, αναφέρθηκε στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και στις έρευνες για εύρεση υδρογοναναθρακων νότια της Κρήτης. “Η 21η Μαΐου θα είναι η Κυριακή της μεγάλης αυτοδύναμης Ελλάδος”, είπε ο Μητσοτάκης, καλώντας όλους να ψηφίσουν για μια Παραγωγική, Κοινωνική, Ψηφιακή και Πράσινη Ελλάδα του 2030.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι παρά τις αυξήσεις, οι μισθοί στη χώρα παραμένουν χαμηλοί, πολλά νοικοκυριά δοκιμάζονται από την εισαγόμενη ακρίβεια και στο κράτος υπάρχουν ακόμα εστίες αναχρονισμού που αντιστέκονται και ότι στην υγεία απαιτούνται πιο τολμηρές μεταρρυθμίσεις.

Τέλος, σημείωσε ότι το μήνυμα της ψηφοφορίας θα είναι ηχηρό και πως την ώρα που ανέβαινε στο βήμα στη συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα, από την οποία ξεκίνησε η προεκλογική του εκστρατεία για τις εκλογές του 2019, έλαβε μήνυμα νίκης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ολόκληρη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κέρκυρα: