Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει περιθώριο χαλάρωσης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιτρέπει καμία χαλάρωση και εφησυχασμό καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Με ένα πυκνό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει περιοδείες, παρεμβάσεις και συνεντεύξεις μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουνίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στοχεύει να επαναλάβει τον πολιτικό του θρίαμβο από τις προηγούμενες εκλογές του Μαρτίου και να διασφαλίσει μία ισχυρή αυτοδυναμία που θα χαράξει την πορεία των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων που χρειάζεται η χώρα.

«Η Χώρα χρειάζεται, πρώτα και πάνω από όλα, μία σταθερή κυβέρνηση, η οποία να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη Χώρα μας στο μέλλον και να αντιμετωπίσει τις μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις της περιοχής», επανέλαβε ο Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε χωρίς περιστροφές το κεντρικό δίλημμα των εκλογών: «Αν θα συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά στον δρόμο που χαράξαμε ή αν θα επιστρέψουμε σε μια περίοδο περατωμένου ασταθούς κλίματος με αδύναμες κυβερνήσεις που δεν θα έχουν την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο για να προχωρήσουν σε αλλαγές». Επισήμανε επίσης ότι η «μαύρη Ελλάδα ηττήθηκε», κερδίζοντας η «φωτεινή Ελλάδα», και ότι το κόμμα του κατάφερε να πείσει μια πλειοψηφία των πολιτών για το σχέδιο του για την Ελλάδα της επόμενης τετραετίας.

Τέλος, επανέλαβε ότι η χώρα χρειάζεται ένα σταθερό και βιώσιμο βιοτικό επίπεδο, με περισσότερες θέσεις εργασίας, επενδύσεις και ένα ισχυρότερο κοινωνικό κράτος. 

δειτε ακομα