Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα χρειάζεται σοβαρή εξωτερική και αμυντική πολιτική»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια σταθερή και αξιόπιστη εξωτερική και αμυντική πολιτική, στον θερμό χαιρετισμό του προς τους κατοίκους της Θάσου.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε επίσης ότι πιστεύει ότι οι πολίτες στις επερχόμενες εκλογές, όχι μόνο θα επιβεβαιώσουν την επιλογή της 21ης Μαΐου, αλλά θα δώσουν στη Νέα Δημοκρατία ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη.

Μιλώντας στον Λιμένα της Θάσου, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε μια εξωτερική πολιτική που θα επιδιώκει τη φιλία με την Τουρκία, αλλά παράλληλα δεν θα υποχωρήσει στην υπεράσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

«Μόνο μια ισχυρή Ελλάδα, με ισχυρή οικονομία και αμυντικές δυνάμεις, μπορεί να διαπραγματευτεί αξιόπιστα με την Τουρκία σχετικά με την οριοθέτηση των θαλασσίων μας ζωνών, ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας στον Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Νέα Δημοκρατία στην Καβάλα

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Νέα Δημοκρατία θα αυξήσει την επίδοσή της στη Βόρεια Ελλάδα και ότι όλοι οι βουλευτές της περιοχής Καβάλας θα προέρχονται από την κεντροδεξιά.

«Εδώ, στην Καβάλα, δεν κρύβουμε τον στόχο μας: πάμε για το 4-0. Θέλουμε τέσσερις νικές», είπε χαρακτηριστικά.

Σήμερα στις 11:00 ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στην τηλεόραση MEGA και τη δημοσιογράφο Δανάη Μπάρκα.

Αργότερα το απόγευμα, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες Του Πόντου» και στις 18:00 θα απευθυνθεί σε συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Ρολογιού Ασπροπύργου.

δειτε ακομα