Μητσοτάκης: Αποφασιστική παρέμβαση στο ΕΚΑΒ

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε ότι η Χώρα θα έχει ένα σύγχρονο Εθνικό Σύστημα Υγείας τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με την πρόσληψη 10.000 γιατρών και νοσηλευτών και την επένδυση στην πρόληψη και τον προσωπικό γιατρό. Επίσης, εξέφρασε τη δέσμευσή του για την ενίσχυση και παρέμβαση στις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ, ώστε να αποφευχθούν τραγικά περιστατικά. Ο Πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να αγνοήσουν τις σειρήνες των μικρότερων κομμάτων και να επανεπιβεβαιώσουν την επιλογή τους για μια σταθερή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση.

Η ΝΔ, προσπαθεί να διευρύνει το ακροατήριό της απευθυνόμενη και σε έναν κόσμο που κινείται προς τα δεξιά της, αλλά και σε κεντρώα, ακόμη και αριστερά τμήματα του εκλογικού σώματος. Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι οι πραγματικοί πατριώτες είναι αυτοί που λαμβάνουν μέτρα και όχι αυτοί που εκπέμπουν κενά λόγια.

Επικρίθηκαν επίσης οι πολιτικοί αντίπαλοι του, όπως ο Σύριζα και το ΠΑΣΟΚ, για τις ανούσιες αντιπαραθέσεις τους. Τέλος, ο Πρωθυπουργός θεωρεί σημαντικό για την Χώρα μια σταθερή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση, ικανή να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής.

δειτε ακομα