Μητσοτάκης Αιγάλεω: Τήρησα όλες τις δεσμεύσεις μου από το 2019 – Επικίνδυνος ο Τσίπρας

Στο Αιγάλεω, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε την προεκλογική περίοδο στην Αττική με συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας και δήλωσε ότι ξεκινά από τη δυτική Αθήνα τον αγώνα για την αυτοδύναμη ΝΔ και την αυτοδύναμη Ελλάδα. Υποσχέθηκε ότι όλη η Αθήνα θα γίνει γαλάζια και ότι είναι εκεί για να ενώσει όλους τους Έλληνες, κλείνοντας την πόρτα στο χθες και ανοίγοντας την στο μέλλον.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε την προεκλογική περίοδο στην Αττική με συγκέντρωση στο Αιγάλεω και τόνισε ότι το δίλημμα στις εκλογές είναι «ΝΔ με πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό Τσίπρα». Ζήτησε από τους πολίτες να μην πάει καμία ψήφος χαμένη και να αποκλείσουν κάθε συνεργασία που φέρνει παραλυσία. Υπογράμμισε ότι οι αντίπαλοί του είναι αδίστακτοι και μπορεί να συνασπιστούν, ακόμα και αν ηττηθούν. Μίλησε για τις δεσμεύσεις του το 2019 και τα έργα υποδομής στη δυτική Αττική, την οικονομία και την αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και δεσμεύτηκε για την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικρίνει αιχμηρά τον Αλέξη Τσίπρα και τον αποκαλεί διχαστικό, υποκριτή και επικίνδυνο. Τονίζει ότι ο μόνος τρόπος να τον ακυρώσουν είναι μέσω της ψήφου στις επερχόμενες εκλογές. Αναφέρεται επίσης στο πρόγραμμα “Σπίτι μου”, την ψηφιακοποίηση της δημόσιας διοίκησης και τη στήριξη της νέας γενιάς με προσιτή στέγη. Επίσης, υπογραμμίζει τη σημασία της εθνικής ασφάλειας και αναφέρεται στις μεγάλες αμυντικές συμφωνίες. Τέλος, επισημαίνει ότι κρατάει τον καταδικασμένο Νίκο Παππά και σχολιάζει το σύνθημα “δικαιοσύνη παντού” του ΣΥΡΙΖΑ.

δειτε ακομα