Ανακοινώσεις της ΝΔ για τους υποψήφιους περιφερειάρχες

Σε επόμενο διάστημα 24 ωρών, η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να ανακοινώσει τους υποψήφιους περιφερειάρχες. Οι συσκέψεις των στελεχών του κόμματος είναι πολυάριθμες, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως σε τρεις περιφέρειες: Πελοπόννησο, Ιόνια νησιά και Βόρειο Αιγαίο. Τα ονόματα για αυτές τις περιφέρειες φαίνεται να είναι “κλειδωμένα”.

Συγκεκριμένα, στην περιφέρεια Πελοποννήσου, υποψήφιος αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Πτωχός. Στην περιφέρεια των Ιονίων Νήσων, φαίνεται ότι θα είναι ξανά υποψήφια η νυν περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα. Στην περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου, ακούγονται έντονα τα ονόματα του Αλκιβιάδη Στεφανή και του Κωστή Μουσουρούλη.

Για τις υπόλοιπες περιφέρειες, αναμένεται να διατηρηθούν οι νυν περιφερειάρχες, όπως ο Γιώργος Πατούλης στην Αττική και ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην Κεντρική Μακεδονία. Επίσης, η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τους Σταύρο Αρναουτάκη στην Κρήτη, τον Φάνη Σπανό στη Στερεά Ελλάδα, τον Κώστα Αγοραστό στη Θεσσαλία, τον Νεκτάριο Φαρμάκη στη Δυτική Ελλάδα, τον Αλέξανδρο Καχριμάνη στην Ήπειρο, τον Γιώργο Κασαπίδη στη Δυτική Μακεδονία και τον Χρήστο Μέτιος στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Στο Νότιο Αιγαίο, υποψήφιος θα είναι ο Γιώργος Χατζημάρκος.

δειτε ακομα

δειτε ακομα