Μαρινάκης: Στο μέτωπο της ακρίβειας, στόχος είναι πλέον η σταδιακή αποκλιμάκωση των τιμών

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, ο στόχος των κυβερνητικών παρεμβάσεων στο μέτωπο της ακρίβειας είναι πλέον να γίνει μια ομαλή και σταδιακή μείωση των τιμών. Αυτά τα είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Real Fm με το δημοσιογράφο, Μάνο Νιφλή.

Αναφερόμενος σε πιθανές ενέργειες, ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις σε κονδύλια όπως τα επιδόματα πρόνοιας, αναπηρίας και μητρότητας, ενώ θα υπάρξουν περισσότερες μόνιμες παρεμβάσεις όπως ήταν η αύξηση του ελάχιστου μισθού, το ξεπάγωμα των τριετιών και η αύξηση των μισθών στον δημόσιο τομέα.

Αξίζει να επισημανθεί η αδιαπραγμάτευτη καταδίκη του κ. Μαρινάκη για τα απαράδεκτα σχόλια κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Στέφανου Κασσελάκη. Είναι σημαντικό να επαναλάβουμε και να αντιμετωπίζουμε σοβαρά αυτού του είδους τις καταστάσεις. Ωστόσο, σε αντίθεση με ορισμένες ερμηνείες, ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε τη στήριξή του προς τον κ. Κυριαζίδη και τη σταθερή θέση του κράτους σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, ο κ. Μαρινάκης τόνισε την καταδίκη του και την ανάγκη για αποφασιστικές και σαφείς ενέργειες σε τέτοια θέματα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα