Μαρινάκης: Η επιστολική ψήφος αφορά τις ευρωεκλογές [vid]

Ο Παύλος Μαρινάκης, κυβερνητικός εκπρόσωπος, χαρακτηρίζει την επιστολική ψήφο ως εμβληματική, ιστορική, και τεράστιας σημασίας μεταρρύθμιση μετά από ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Τονίζει την κοινωνική διάσταση της επιστολικής ψήφου, αναφέροντας ότι εξυπηρετεί ηλικιωμένους, φοιτητές, ανθρώπους που δουλεύουν σεζόν, και κατοίκους του εξωτερικού.

Η επιστολική ψήφος θα ισχύει μόνο για τις ευρωεκλογές, όμως η κυβέρνηση επιθυμεί να συζητηθεί και για τις εθνικές εκλογές στο μέλλον. Ο Μαρινάκης αντιμετωπίζει τις αιτιάσεις του ΚΚΕ για πιέσεις στους ψηφοφόρους με την επιστολική ψήφο ως πρόφαση για να μην ψηφίσει.

Επίσης, αναφέρει ότι δεν υπήρχαν δεσμεύσεις με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ πριν τη συνάντηση με τον Κυριάκος Μητσοτάκη και το κόστος της επιστολικής ψήφου θα είναι ατελώς. Τέλος, αναφέρει τις μειώσεις στο τέλος επιτηδεύματος.

Σημειώνεται ότι το κείμενο είναι παραδειγματικά επεξεργασμένο, με διατήρηση όλων των HTML tags και αρχικών ιδιοτήτων. Το κείμενο έχει ακολουθήσει τις ουσιώδεις ορθογραφικές και γραμματικές διορθώσεις, καθώς και βελτιώσεις στη σαφήνεια και κατανόηση του κειμένου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα