Μανώλης Χριστοδουλάκης: Πρόσκαλε τον Δούκα για συνεργασία στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – “Έτοιμοι να ξεκινήσουμε;”

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης ρίχνει το ζάρι του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, καλώντας τον Χάρη Δούκα σε μια συνεργασία προκειμένου να αναλάβουν τον ρόλο αυτό. Αυτό έγινε μετά την αμφισβήτηση που προέκυψε μετά τις ευρωεκλογές για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Συγκεκριμένα, το όνομα του βουλευτή από την Ανατολική Αττική ήταν στο προσκήνιο ως υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. Ωστόσο, ο κ. Χριστοδουλάκης αποφάσισε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του δημάρχου της Αθήνας, στοχεύοντας σε μια νέα αρχή για το κόμμα και για την Κεντροαριστερά.

Στη δήλωσή του επισημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος για ανούσιους ανταγωνισμούς γιατί η κοινωνία αναζητά μια εξόδο. Αναφέρει πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εμπνεύσει τη νέα γενιά και να τεθεί ψηλά.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Αναλυτικά η δήλωσή του

Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Η πολιτική συγκυρία μας καλεί όλους να ανταποκριθούμε στις ευθύνες μας.

Δεν έχουμε χρόνο για ανούσιους ανταγωνισμούς. Η κοινωνία ζητά τώρα μια έκφραση και εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε. Η διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής, το έλλειμμα εμπιστοσύνης, αλλά και οι ευκαιρίες που προκύπτουν στην χώρα μας απαιτούν προσοχή.

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκπληρώσει τον ιστορικό του ρόλο. Πρέπει να εμπνεύσει τη νέα γενιά και να θέσει ψηλά τον πήχη του. Δεν πρέπει να αρκεστούμε σε λιγότερα από αυτά που αξίζει το κόμμα.

Ανήκει σε όλους μας, στους αγωνιστές του, σε κάθε πόλη της χώρας. Η ελπίδα απαιτεί τολμηρές αλλαγές που θα ενώσουν, όχι διχάσουν.

Ξέρω πως δεν μπορούμε να περπατήσουμε αυτό τον δρόμο μόνοι μας. Στην κρίσιμη στιγμή, ο αγώνας για την πατρίδα, η πίστη και η αφοσίωση στις αρχές πρέπει να είναι οδηγός μας.

Πιστεύω πως μπορούμε να επιτύχουμε ένωση δυνάμεων για να κερδίσουμε την ΝΔ και να προσφέρουμε λύσεις σε μια κοινωνία με ανάγκες. Ας δώσουμε προοπτική νίκης στο μεγάλο ΠΑΣΟΚ που ονειρευόμαστε.

Χρειαζόμαστε μια γενναία, τολμηρή Αλλαγή. Για το κόμμα, για την πατρίδα!

Είσαι έτοιμος να ξεκινήσουμε;

δειτε ακομα

δειτε ακομα