Μάκης Βορίδης: Η σοβαρή δεξιά στη Νέα Δημοκρατία [vid]

Στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, μίλησε για τη Νέα Δημοκρατία και ανταπάντησε στις “απειλές” από δεξιότερα κόμματα, τονίζοντας ότι “η σοβαρή δεξιά βρίσκεται στη Νέα Δημοκρατία” και σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των αγροτών, είπε ότι έχουν τοποθετηθεί στα ζητήματά τους και πρόσθεσε ότι θα νομοθετηθεί η επιστροφή φόρου για το πετρέλαιο σύντομα. Επίσης, αναφέρθηκε στον δικαιότερο φόρο στο αγροτικό πετρέλαιο που σχεδιάζει ο πρωθυπουργός.

Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ, είπε πως προσπαθεί να ανταλλάξει ατζέντα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρθηκε επίσης στο συνέδριο και στις δημοσκοπήσεις, εκφράζοντας την ανησυχία του για την αποδοχή των πολιτικών από την κοινωνία και την αδυναμία της αντιπολίτευσης. Αποκάλυψε επίσης ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής ήττας του Ιουνίου που δεν κατάφερε να αποκτήσει ανταπόκριση από τους πολίτες.

Τέλος, αναφερόμενος σε περιστατικό σε εκκλησία της Ηλιούπολης, είπε ότι δεν πηγαίνει στην εκκλησία για να τον χειροκροτούν και ανέφερε ότι οι νομοθετικές προτάσεις έχουν αποδεχθεί από την κοινωνία σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

δειτε ακομα

δειτε ακομα