Κυβέρνηση ηττημένων: Δεν νομίζω ότι θέλει η Ελλάδα να ξαναζήσει το 2015, λέει ο Βορίδης

Υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί μια τέτοια κυβέρνηση τερατογένεσης, μια κυβέρνηση ηττημένων», σχολίασε σήμερα ο Μάκης Βορίδης. Ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε «Ο κ. Τσίπρας, ενώ λέει αυτό, ταυτόχρονα, λέει και ότι άλλο το τι είναι ο πολιτικός σχεδιασμός και η τακτική των κομμάτων και άλλο οι μετεκλογικές δυναμικές που αναπτύσσονται μετά την εντολή του ελληνικού λαού. Δηλαδή, τώρα λέμε κάτι γιατί έχουμε προεκλογικές σκοπιμότητες και μετά τις εκλογές λέει θα δω τα αποτελέσματα και θα δω πως διαμορφώνονται οι συσχετισμοί».

«Άρα η κυβέρνηση των ηττημένων με βάση την 2η δήλωση του κ. Τσίπρα, είναι στο τραπέζι και για αυτό έχει μεγάλη σημασία η ψήφος του κόσμου για να καταλάβουμε τους κινδύνους. Δε νομίζω ότι θέλει η Ελλάδα να ξαναζήσει το 2015» είπε ο Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης εξήγησε ότι η κυβέρνηση ηττημένων δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα και μάλιστα θα συσσωρεύσει τα προβλήματα. Επίσης, τόνισε ότι η επιλογή της 21ης Μαΐου δεν είναι αδιάφορη και ο κόσμος πρέπει να έχει κατά νου τους κινδύνους και να ψηφίσει σταθερά για τη Νέα Δημοκρατία.

δειτε ακομα