Ο Κώστας Ζαχαριάδης δηλώνει ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή για τους τραμπούκους και τις τραμπούκικες συμπεριφορές, σχετικά με την επίθεση στη Βίτσα.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης σχολιάζει σε tweet την επίθεση στον Δημήτρη Βίτσα και καταδικάζει τις τραμπουκικές συμπεριφορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα αντιεξουσιαστών αποδοκίμασε και απείλησε τον κ. Βίτσα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης. Κάποιες αναφορές κάνουν λόγο για σύρραξη μεταξύ αντιεξουσιαστών και διαδηλωτών που υπερασπίστηκαν τον κ. Βίτσα. Επίσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε χτυπήματα. Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλοι συγκεντρωμένοι απομάκρυναν τους τραμπουκιστές και δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν τον κ. Βίτσα.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης καταδικάζει την επίθεση στον Δημήτρη Βίτσα και τις τραμπουκικές συμπεριφορές σε tweet. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα αντιεξουσιαστών απείλησε και αποδοκίμασε τον κ. Βίτσα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης. Υπάρχουν αναφορές για σύρραξη μεταξύ αντιεξουσιαστών και διαδηλωτών που υπερασπίστηκαν τον κ. Βίτσα. Επίσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε χτυπήματα. Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλοι συγκεντρωμένοι απομάκρυναν τους τραμπουκιστές και δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν τον κ. Βίτσα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας δέχθηκε επίθεση από τραμπουκιστές στο Ίλιον, σύμφωνα με αναφορές. Ο Κώστας Ζαχαριάδης καταδικάζει τις τραμπουκικές συμπεριφορές σε tweet και καλεί σε τείχος δημοκρατίας απέναντι στις φασιστικές συμπεριφορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα αντιεξουσιαστών απείλησε και αποδοκίμασε τον κ. Βίτσα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης. Κάποιες αναφορές κάνουν λόγο για σύρραξη μεταξύ αντιεξουσιαστών και διαδηλωτών που υπερασπίστηκαν τον κ. Βίτσα. Επίσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε χτυπήματα. Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλοι συγκεντρωμένοι απομάκρυναν τους τραμπουκιστές και δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν τον κ. Βίτσα.

δειτε ακομα