Κασσελάκης: “Καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από 23% σε 13%, είναι το πρώτο βήμα” [vid]

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως “το άλλοθι του 41% έφυγε”, υπονοώντας μια ήττα για την κυβέρνηση. Παρόλο που το κόμμα του δεν έφτασε τον στόχο στις Ευρωεκλογές, τόνισε ότι ο ελληνικός λαός του έδωσε τον χρόνο να δουλέψει πάνω σε μια εναλλακτική κυβερνητική πρόταση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: “Σας ευχαριστώ για την προσπάθεια. Έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές από τη διπλή ήττα πέρσι. Περάσαμε από πολλά προβλήματα για να φτάσουμε εδώ. Είμαι περήφανος για το πόνο μας και το γεγονός ότι μείωσαμε τη διαφορά από 23% σε 13%.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα για ένα κόμμα που εξελίσσεται. Οι πολίτες ζήτησαν μια διαφορετική πολιτική και είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε. Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την κίνησή μας και θα παλέψουμε για την Ευρώπη των πολλών.

Οι τέσσερις ευρωβουλευτές μας θα προσπαθήσουν να προωθήσουν τα εθνικά μας συμφέροντα και να βελτιώσουν τις συνθήκες για τους πολίτες μας στην Κύπρο. Είμαι περήφανος για την προσπάθειά μας και για όλους τους συνεργάτες που μας στήριξαν σε αυτήν τη δύσκολη πορεία.

δειτε ακομα

δειτε ακομα