Κασσελάκης: Αντιμετωπίζουμε πρωτοφανή παραβίαση του κανονισμού της Βουλής – Ας συζητήσουμε τώρα τις προτάσεις μας

Ας μην κρύβετε πίσω από άλλους, κύριε Μητσοτάκη. Ας φέρουμε στη Βουλή για συζήτηση τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τη φορολογία,

“Ας φέρουμε τώρα στη Βουλή για συζήτηση τις προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τη φορολογία,» τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στις απαράδεκτες τακτικές της κυβέρνησης και του προέδρου της Βουλής, καταγγέλλοντας την «πρωτοφανή παραβίαση του κανονισμού της Βουλής».

Ξεκινώντας με τα «λεφτόδεντρα», και καταλήγοντας στο ΓΛΚ που επιβεβαιώνει τη σωστή επαλήθευση των προτάσεών μας για την ακρίβεια και τη φορολογία. Τώρα αντιμετωπίζουμε τα νέα «δέντρα» που προσπαθούν να αποφύγουν τη συζήτηση, με τον κ. Τασούλα να τα προκαλεί επιφανειακά», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε σχετική δημοσίευση.

Όπως υπογραμμίζει, «οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών συζητούνται στη Βουλή, με ανοιχτά μικρόφωνα. Θα είμαστε εκεί προετοιμασμένοι να τις παρουσιάσουμε οπουδήποτε απαιτηθεί, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την πρωτοφανή παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής και την εσφαλμένη ερμηνεία του Συντάγματος από την κυβέρνηση και τον κ. Τασούλα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογραμμίζει ότι «η συζήτηση ακόμα και στα γρασίδια δεν θα μειώσει την ακρίβεια» και απευθύνεται σαφώς προς τον πρωθυπουργό λέγοντας: «Μην κρύβεστε πίσω από άλλους, κύριε Μητσοτάκη. Ας φέρουμε τώρα στη Βουλή για συζήτηση τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τη φορολογία».

δειτε ακομα

δειτε ακομα