Κάλαντα και ευχές στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ευχήθηκε για Χρόνια Πολλά, Υγεία, Ευημερία και Ειρήνη, λαμβάνοντας ευχές και κάλαντα Χριστουγέννων στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η εκδήλωση άρχισε με την εμφάνιση της Μπάντας των Ενόπλων Δυνάμεων και της Προεδρικής Φρουράς, οι οποίοι ερμήνευσαν τα παραδοσιακά κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές με την Πρόεδρο.

Στη συνέχεια, διάφοροι μουσικοί συγκροτήματα και χορευτικά σύνολα εμφανίστηκαν, ερμηνεύοντας κάλαντα και χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς προς τιμήν της Προέδρου.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα ενισχύθηκε από ευχές και κάλαντα που ερμήνευσαν οι Ολυμπίτες της Καρπάθου, ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος από την Κύπρο, μαθητές από το Κέντρο Ημέρας για Ρομά «Κλίμακα», και πολλοί άλλοι.

Τέλος, η Πρόεδρος αντάλλαξε ευχές με δημοσιογράφους και φωτογράφους, καθώς φωτογραφήθηκε μαζί τους δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο Κήπος του Προεδρικού Μεγάρου έχει διακοσμηθεί για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, προσφέροντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα και χαρούμενες στιγμές.

δειτε ακομα

δειτε ακομα