Η πρόταση του Άλεξι για το Επικρατείας στο παρα-ένα των εκλογών από τον Στέφανο Κασσελάκη

Με ένα νέο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης μοιράζεται την πολιτική του διαδρομή, ενώ αναφέρεται ιδιαίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Από την αρχή και την πρόταση του Άλεξη για το Επικρατείας, η οποία τον έκανε ευρύτερα γνωστό μέσω ενός βίντεο που έγινε viral, όταν αποκρίθηκε στον εκπρόσωπο της Ελληνικής Λύσης για το θέμα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, μέχρι σήμερα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

“Πώς ξεκίνησαν όλα…
Η πρόταση του Άλεξη για το Επικρατείας. Οι περιοδείες στο πλευρό του.
Οι πρώτες χειραψίες, οι πρώτες αγκαλιές.
Συστηθήκαμε.
Ύστερα σάς είπα: “Δεν είναι άποψη, είναι η ζωή μου”.
Κοιταχτήκαμε.
Καταλάβαμε ο ένας τον άλλον.
Φτιάξαμε τη δική μας πλατφόρμα”, λέει ο Κασσελάκης.

Προχωρώντας, αναφέρει: “Από εκεί και πέρα, με πήρε η δίνη του κόσμου. Επισκέφτηκα την περιοχή που πονάει. Βίωσα τις στάχτες και τις πλημμύρες. Δέχθηκα επιθέσεις από το σύστημα. Όμως, ήταν εκεί και το όνειρο. Η ελπίδα. Το Ελληνικό όνειρο για όλους – όχι για λίγους”.

Στη συνέχεια, απευθύνεται στους ψηφοφόρους του, λέγοντας: “Σας ζητώ τώρα να είμαστε μαζί. Γιατί ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται τη δύναμη όλων. Γιατί ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρόεδρος όλων. Όχι για τη μεταπολιτική, αλλά για την πολιτική που ακολουθείται μετά. Μετά τη Δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά, για ένα κράτος που δεν θα αφήνει τον πολίτη μόνο του. Μετά, για μια Ελλάδα που θα νιώθεις περήφανος να ζεις σ’ αυτήν. Την περασμένη Κυριακή, γίνατε η φωνή αυτού του τόπου. Αυτή την Κυριακή, ελάτε να γίνουμε το μετά αυτού του τόπου. Ξημερώνει!”, επισημαίνει ο Κασσελάκης.

δειτε ακομα