Η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μπαίνει σε προεκλογικούς ρυθμούς καθώς το Εκτελεστικό Γραφείο συνεδρίασε σήμερα για να προετοιμάσει τη μάχη των ευρωεκλογών. Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα επόμενα βήματα για τις εκλογές και η αντιπολιτευτική ρητορική, με έμφαση στο νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια που συζητήθηκε στα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Στις 12 Μαρτίου προγραμματίζεται μια σημαντική εκδήλωση όπου ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιάσει την ευρωπαϊκή πρόταση του κόμματος και ένα πολιτικό κείμενο σχετικά με την ευρωπαϊκή του διακήρυξη. Αυτή η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προεκλογικής περιόδου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα εστιάσει στον αγώνα κατά της ίδρυσης “ιδιωτικών πανεπιστημίων”.

Η αντιπολίτευση αναζητά απαντήσεις σχετικά με τις αποκαλύψεις της επιστολικής ψήφου στην υπόθεση Ασημακοπούλου, καλώντας την υπουργό Νίκη Κεραμέως να διερευνήσει τα γεγονότα. Επίσης, προετοιμασίες γίνονται για τις εκλογές των Νομαρχιακών Επιτροπών και των οργανώσεων βάσης του κόμματος, ενώ το εκτελεστικό γραφείο θα είναι υπεύθυνο για τον πολιτικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

δειτε ακομα

δειτε ακομα