Η Νέα Δημοκρατία κατευθύνεται προς τις κάλπες με αύξηση του κατώτατου μισθού

Πριν τις ευρωεκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προετοιμάζει τη Νέα Δημοκρατία για μάχη, εστιάζοντας στα θέματα της καθημερινής ζωής και της οικονομίας.

Τα μόνα που απομένουν είναι η δημιουργία του κέντρου-δεξιού ψηφοδελτίου και το πρόγραμμα περιοδειών του πρωθυπουργού, που θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των μέτρων για την οικονομική ακρίβεια.

Η κυβέρνηση προετοιμάζει νέες ενέργειες για την αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών, με το επόμενο στοίχημα να είναι η αύξηση των μισθών κατά 5% – 6% και ο κατώτατος μισθός να ανέρχεται μεταξύ 820 και 830 ευρώ από την 1η Απριλίου.

Εφέτος θα εφαρμοστεί επίσης το “καλάθι της Σαρακοστής και του Πάσχα” για να υποστηριχθούν τα ψώνια των πολιτών κατά τις γιορτές τους.

Οι μελλοντικές ενέργειες και η αντιμετώπιση της οικονομικής ακρίβειας αναμένεται να επηρεάσουν την ψηφοφορία των πολιτών στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Παράλληλα, παρόλη τη δημοσκοπική άνοδο των δεξιών κομμάτων, η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στις μεταρρυθμίσεις που έχουν τεθεί υψηλά στην ατζέντα της.

δειτε ακομα

δειτε ακομα