Η Απάντηση του ΠΑΣΟΚ στον Χάρη Δούκα: “Η Βιασύνη Δεν Φέρνει Καλά Αποτελέσματα” [vid]

Το ΠΑΣΟΚ αντιδρά στον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, και τονίζει πως η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος σε τίποτα, ενώ υπενθυμίζει ότι στις 10 Νοεμβρίου 2024 θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος.

Ο Χάρης Δούκας υπέβαλε την πρότασή του για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, προτείνοντας τις ημερομηνίες 3 και 10 Νοεμβρίου.

Το ΠΑΣΟΚ, αντιδρώντας στον Χάρη Δούκα, επισημαίνει πως ο δήμαρχος Αθηναίων παραβλέπει το γεγονός ότι στις 10 Νοεμβρίου 2024, ημερομηνία που προτείνει για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, θα διεξαχθεί ο αγώνας του Μαραθωνίου.

Πηγές από τον χώρο της Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνουν:

«Η βιασύνη δεν είναι καλή σύμβουλος σε κανένα επίπεδο. Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα συνεδριάσει, όπως είναι γνωστό, την Κυριακή 30 Ιουνίου για να αποφασίσει το μελλοντικό σχέδιο δράσης.

Συνεπώς, θα ήταν αναμενόμενο από τον κ. Δούκα να παραβρεθεί στη συνεδρίαση του οργάνου στο οποίο είναι μέλος και να παρουσιάσει τις απόψεις του, παρά να τις διαβιβάζει στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μέσω email από τρίτο πρόσωπο. Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος Αθηναίων παραβλέπει ότι την 10η Νοεμβρίου 2024, ημερομηνία που προτείνει για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, θα διεξαχθεί ο αγώνας του Μαραθωνίου».

δειτε ακομα

δειτε ακομα