Γεωργούλης – Χρονοπούλου: Αθώος δηλώνει ο ευρωβουλευτής, υπονοούμενα για τις εκλογές

Ο Αλέξης Γεωργούλης δηλώνει αθώος όταν αρνείται κατηγορίες περί βιασμού και ξυλοδαρμού της Ελένης Χρονοπούλου, και παράλληλα υπαινίσσεται ότι αυτή η υπόθεση δημοσιοποιήθηκε λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές στην Ελλάδα. “Οι ισχυρισμοί αυτοί αμφισβητούνται επισήμως. Ο κ. Γεωργούλης αντικρούει τις κατηγορίες της κ. Χρονοπούλου από κάθε άποψη”, αναφέρουν οι δικηγόροι του.

Όταν έμαθε ότι η κυρία Χρονοπούλου είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του στις αρχές Απριλίου του 2023, ζήτησε την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, ώστε να ρίξει φως στην υπόθεση. “Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις βελγικές αρχές για την αποκατάσταση της αλήθειας”, δήλωσαν οι δικηγόροι του.

Παράλληλα, εκφράζει ανησυχία για τη χρονική στιγμή της έρευνας και εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι η καταγγελία αυτή δημοσιοποιήθηκε μόλις 3 χρόνια μετά τα γεγονότα, λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, οι βελγικές αρχές κατοχυρώνουν το απόρρητο της έρευνας και δεν επιτρέπουν την αποκάλυψη του περιεχομένου μιας προκαταρκτικής έρευνας στο κοινό.

δειτε ακομα