Φάμελλος: Οι υποψηφιότητες να προσδεθούν σε πολιτικές προτάσεις

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, τόνισε σε συνέντευξή του στο κανάλι ALPHA ότι είναι σημαντικό να έχουμε μια συνολική πολιτική πρόταση για την ηγεσία του κόμματος. Επιπλέον, πρότεινε να συνδέσουμε τις υποψηφιότητες με τις πολιτικές προτάσεις για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ. Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα για την εκλογή αρχηγού, ανέφερε ότι θα αποφασίσει η Κεντρική Επιτροπή που θα συνέλθει το Σαββατοκύριακο.

FAMELLOS 2

Αναφορικά με τον Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε:

Ο Φάμελλος αναγνώρισε τον Τσίπρα ως σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για την Ελλάδα και απέρριψε την ιδέα ότι θα αποσυρθεί από την πολιτική. Εξέφρασε επίσης την ανησυχία του για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν και τόνισε την ανάγκη για σαφείς κανόνες και συνεσταλμένες ενέργειες.

Σχετικά με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναφέρθηκε:

Ο Φάμελλος δήλωσε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σωστό να έχουμε κομματικούς υποψηφίους και πρότεινε την υποστήριξη υποψηφίων σε μεγάλες πόλεις και αυτοδιοικητικά σχήματα. Ωστόσο, δήλωσε ότι το θέμα της αυτοδιοίκησης παραμένει ανοιχτό.

Τέλος, επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει με την αντιπολίτευση προς όφελος της κοινωνίας και με έμφαση στη σχεδίαση μιας συνολικής πρότασης για την επόμενη ημέρα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα