Ευρωεκλογές 2024: Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ [vid]

Το ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε τους υποψηφίους για τις ευρωεκλογές στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ομιλία χτυπώντας στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι το ψηφοδέλτιο της κυβέρνησης έχει ακροδεξιά στοιχεία.

Ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει την προοδευτική αριστεία και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ και τον Μητσοτάκη λέγοντας ότι το ψηφοδέλτιο δεν χαϊδεύει ακροδεξιά αυτιά.

Ανέφερε ότι δεν θα ανεχθεί αποκλίσεις από τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ και διαμαρτυρήθηκε για τις προσπάθειες να “δολοφονηθεί” ο χαρακτήρας του. Επίσης, αναφέρθηκε στη βάπτισή του και υπογράμμισε την αντίσταση τους να κλονίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρουσιάστηκαν οι 42 υποψήφιοι, μεταξύ των οποίων Λυδία Βενέρη, Βιολέτα Κόρδατζη, Μέλπω Λεκατσά, Βασίλης Παπαλαζάρου και Δέσποινα Σίνου.

Αναλυτικά, συμμετέχουν υποψήφιοι όπως ο Μάριος Αθανασίου, Βαγγέλης Αντώναρος, Χαράλαμπος Αραβαντινός-Σιμωνέτος, Κώστας Αρβανίτης, Ευγενία-Τζένη Αρσένη, Δώρα Αυγέρη, κ.ά.

δειτε ακομα

δειτε ακομα