Επίσκεψη του Μητσοτάκη στον Ασπρόπυργο – Συνομιλία με τους Πολίτες

Το πρωί του Σαββάτου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Ασπρόπυργο, ξεκινώντας από τις παλιές εγκαταστάσεις της ελληνικής Χαλυβουργίας.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τη Δυτική Αττική και ακούστηκαν τα προβλήματα των κατοίκων, με τις συνηθισμένες φωτογραφίες selfie με παιδιά και ενήλικες.

Η Μήνυση του Μητσοτάκη από την Εθνική Συνδιάσκεψη της ΔΑΠ

Ο πρωθυπουργός έστειλε ένα μήνυμα ενθάρρυνσης, καλώντας τους νέους της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ και της Νέας Δημοκρατίας να αναλάβουν δράση. Υπογράμμισε ότι οι εκλογές δεν είναι χρόνος για αδιαφορία και ανικανοποίητη διαμαρτυρία, καλώντας όλους σε επιφυλακή, με τη νεολαία να πρωταγωνιστεί. Επισήμανε ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουν λόγω του ποσοστού 41% στις εθνικές εκλογές, τονίζοντας ότι η ΝΔ είναι η κομματική δύναμη που μπορεί να επιτύχει συγκεκριμένα αποτελέσματα υπέρ της Ελλάδας και της Ευρώπης, με πολιτική σταθερότητα.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη στις προηγούμενες εκλογικές επιτυχίες και αναφέρθηκε στην ψηφοφορία στη Βουλή την επόμενη Παρασκευή για το ελεύθερο πανεπιστήμιο, μια πρωτοβουλία της ΔΑΠ από το 1987.

Στη συνέχεια, ανέφερε την επικείμενη επέτειο των 50 χρόνων δημοκρατίας και της ΝΔ, εξυμνώντας τη διαδρομή της παράταξης στη συμβολή της στο χώρο της παιδείας και του πατριωτισμού. Επισήμανε τη σημασία του ρόλου της ΔΑΠ στην πορεία αυτή και την ανταμοιβή της σήμερα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα