Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Κασσελάκη – Γεωργόπουλου: Απόλυση και αίτημα για διαγραφή

Με αναζήτηση δικαιοσύνης για τις δηλώσεις του σε μια ανάρτησή του σήμερα, καθώς και με αίτημα για διαγραφή από το κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί τον πρώην γενικό διευθυντή του κόμματος, που απολύθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη την προηγούμενη εβδομάδα.

Πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι ο Θύμιος Γεωργόπουλος παρουσιάζει ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με την “εξωχώρια εταιρεία”, στην οποία αποδίδει τη δανειοδότηση της Left Media, καθώς και για τους χρόνους που τα χρήματα εμφανίστηκαν στους λογαριασμούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα 20.000 ευρώ για τα δώρα Χριστουγέννων είχαν κατατεθεί στις 21/12/2023 και οι υπόλοιπες 210.000 ευρώ έφτασαν το πρωί της Παρασκευής στα ταμεία της Left, πριν ξεκινήσουν οι καταβολές.

Ταυτόχρονα, στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωναν ότι αισθάνονται δικαιωμένοι για την απόφαση να λήξουν τη συνεργασία με τον Θύμιο Γεωργόπουλο.

Ανακοίνωση από τον Θύμιο Γεωργόπουλο

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της απόλυσής του, ο Θύμιος Γεωργόπουλος έρχεται σε επαφή και δημοσιεύει σχετικά με την απόλυσή του από τη θέση του γενικού διευθυντή (και οικονομικού υπευθύνου) του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνει ότι το δάνειο του Στέφανου Κασσελάκη δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ για την αμοιβή των εργαζομένων των κομματικών ΜΜΕ, καθώς τα χρήματα είχαν ήδη καταβληθεί.

Τα χρήματα που είχε δώσει ο Στέφανος Κασσελάκης, επεστράφησαν στις 4 Ιανουαρίου σύμφωνα με τον Θύμιο Γεωργόπουλο. Στην ανάρτησή του, αναρωτιέται «Ποιος ζήτησε να δανείσει το ΚΟΜΜΑ, παρά την άρνησή μου, και διέρρευσε στα ΜΜΕ ότι ο πρόεδρος Κασσελάκης είχε δώσει χρήματα στο ΚΟΜΜΑ».

δειτε ακομα

δειτε ακομα