Εντάσεις κατά την Ομιλία του Γιάννη Ραγκούση στο ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση και γιουχαΐσματα παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Γιάννη Ραγκούση στην τρίτη μέρα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. όταν αναφέρθηκε στο θέμα του δανείου από τον Στέφανο Κασσελάκη, με αποτέλεσμα η προεδρείο να επέμβει για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο κ. Ραγκούσης κριτικάρει ανοιχτά την πολιτική του Στέφανου Κασσελάκη. Έκανε έκκληση στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προέκυψαν μετά τον Σεπτέμβριο, χωρίς να αγνοούν τα λάθη που έγιναν. Σε σημείο απειλής, επεσήμανε ότι αν δεν αλλάξουν, κινδυνεύουν να χάσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συμβαίνουν κινήσεις για την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών λίγες ώρες πριν την ομιλία της κ. Ολγας Γεροβασίλη, η οποία ενδέχεται να παρουσιάσει την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του κόμματος.

Λίγες ώρες πριν την ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε ένα μήνυμα μέσω του Instagram, επισημαίνοντας ότι η Αριστερά δεν εκλέγει υπονομευτές για ηγεσία, και ότι έχει ηθικές αρχές.

Γενικά, η ατμόσφαιρα στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είναι φορτισμένη, με εντάσεις και αντιδικίες που αναμένεται να ξεδιαλύνουν τις επόμενες ώρες.

δειτε ακομα

δειτε ακομα