Ενδιαφέρουσα Εκδήλωση με τους Καραμανλή – Σαμαρά και τις Ενστάσεις στο Μαξίμου

Ανυπομονούμε για την εκδήλωση στις 1η Ιουλίου στο Πολεμικό Μουσείο, όπου ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς θα συζητήσουν για το βιβλίο του δημοσιογράφου Μανόλη Κοττάκη, τους “Απόρρητους Φακέλους Καραμανλή”.

Πρόκειται για μια σημαντική εμφάνιση μετά τις εκλογές, όπου αναμένεται να σχολιάσουν τις πολιτικές εξελίξεις. Οι δημόσιες τους εμφανίσεις μαζί θεωρούνται θετική κίνηση, καθώς δεν συμμετείχαν στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας.

Η τελευταία απομάκρυνση των δύο πρώην πρωθυπουργών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη έγινε εμφανής σε προηγούμενες τοποθετήσεις τους.

Ο Άντωνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής έχουν προβάλει τις διαφορές τους με τη σημερινή κυβέρνηση, με τον Σαμαρά να εκφράζει τις απόψεις του για θέματα όπως η ρύθμιση του γάμου των ομόφυλων, ενώ ο Καραμανλής έχει επικρίνει ανοιχτά θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Η κοινή τους εμφάνιση έχει προκαλέσει συζητήσεις σχετικά με την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θεωρεί ότι αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τους ψηφοφόρους του κόμματος να ακούσουν τις απόψεις δύο πρώην πρωθυπουργών.

Το βιβλίο του Μανόλη Κοττάκη, με τίτλο “Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή”, που παρουσιάζεται στις 1η Ιουλίου στις 20:00 στο Πολεμικό Μουσείο, εξετάζει τη διακυβέρνηση 2004-2009 και αποτελεί ένα αξιόλογο υλικό για προβληματισμό.

δειτε ακομα

δειτε ακομα