Ελιγμοί Κασσελάκη για συνεργασίες και ΠΑΣΟΚ

Ο Στέφανος Κασσελάκης προσπαθεί να αποφύγει τα κομματικά μπερδέματα με τους συναδέλφους του. Πρότεινε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, αλλά ταυτόχρονα αποχαιρέτησε τον Διονύση Τεμπονέρα και τους αντίθετους. Πολλοί επιθυμούν τον ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχει σε συναναστροφές για την επανοργάνωση της Κεντροαριστεράς.

Ο Κασσελάκης προσκάλεσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ για συνεργασία σε νομοθετικές προτάσεις και εξέφρασε επιθυμία για κοινό καλό. Αν και μίλαγε για αυτονομία του κόμματος του, αποκάλυψε πως είναι έτοιμος για νέες κατευθύνσεις.

Αν και προσκαλέστηκε, δεν είναι σίγουρο αν θα παρευρεθεί στη Διάσκεψη των προοδευτικών δυνάμεων. Εν τω μεταξύ, ανακοίνωσε τη συστάση Ιδρύματος και κοινοποίησε επιστολή προς τους προοδευτικούς ταγούς στην Ευρώπη.

Με αμηχανία και εκπλήξεις από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένονται σήμερα εξελίξεις στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος. Το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ και οι επόμενες κινήσεις προβλέπονται να γίνουν σαφείς. Ο Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι οι αλλαγές στη δομή του κόμματος θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Οκτωβρίου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα