Εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σωκράτης Φάμελλος θα ψηφίσει στη Θέρμη

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, θα επισκεφθεί τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θέρμης (Ταβάκη 8, Θέρμη) την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες για την εκλογή προεδρίας του κόμματος.

Δημοσκόπηση Real Polls για τον ΣΥΡΙΖΑ: Το σαφές προβάδισμα Κασσελάκη

Σύμφωνα με την πρώτη δημοσκόπηση της Real Polls για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης έχει σημαντικό προβάδισμα έναντι της αντιπάλου του, κ. Αχτσιόγλου. Ο κ. Κασσελάκης έχει ποσοστό ψήφων που κυμαίνεται από 55,4% έως 61,7%, ενώ οι αναποφασίστoι ανέρχονται στο 7%. Επιπλέον, ο κ. Κασσελάκης έχει την υψηλότερη προσέλευση ψηφοφόρων που πιστεύουν ότι θα νικήσει ακόμη και σε όσους δεν πρόκειται να τον ψηφίσουν, με ποσοστό 73%. Από την άλλη πλευρά, η κα. Αχτσιόγλου έχει ποσοστό 16,7% σε αυτό το ερώτημα.

Επιπλέον, οι δύο υποψήφιοι εμφανίζονται να έχουν σχετική ισοδυναμία σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής, με την κα. Αχτσιόγλου να προηγείται ελαφρά στο ποσοστό 44,3% έναντι του 43,3% του κ. Κασσελάκη. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση τάσσονται υπέρ του κ. Κασσελάκη με ποσοστό 62,7% όσον αφορά την ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η κυρία Αχτσιόγλου έχει ποσοστό 27,9%. Σε ερώτημα σχετικά με τη δυνατότητα κάθε υποψηφίου να εγγυηθεί την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ, η κα. Αχτσιόγλου προηγείται με 38,2% έναντι του 35,2% του κ. Κασσελάκη.

Τέλος, ο κ. Κασσελάκης έχει σημαντική διαφορά από την κα. Αχτσιόγλου σε ερωτήματα που αφορούν την αντιπαράθεση με τον κ. Μητσοτάκη. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κασσελάκης προηγείται με ποσοστό 57,8% έναντι 35,1% της κα. Αχτσιόγλου όσον αφορά το ποιος μπορεί να αντιπαρατεθεί στον κ. Μητσοτάκη. Παρόμοια εικόνα παρουσιάζεται και στο ερώτημα ποιος μπορεί να επαναφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτο κόμμα, με τον κ. Κασσελάκη να έχει ποσοστό 62% και την κα. Αχτσιόγλου 27,4%.

δειτε ακομα