Έφη Αχτσιόγλου: Ο Τσίπρας επέτρεψε και ανέχτηκε την εργαλειοποίησή του από τον Κασσελάκη

Η Έφη Αχτσιόγλου αναφερόμενη στη Νέα Αριστερά τόνισε τον στόχο της να δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες και να προσφέρει ένα εναλλακτικό σχέδιο στην πολιτική της ΝΔ. Αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Νέας Αριστεράς για επαφή με τους πολίτες και υπογράμμισε την σημασία της πανελλαδικής συνδιάσκεψης που πραγματοποιείται τις επόμενες μέρες με την ιδρυτική διακήρυξη.

Αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει την άποψη ότι το κόμμα διέρχεται μια κρίση εκφράζοντας ανησυχία για την απουσία πολιτικής παραγωγής και την ανίκανότητά του να αντικατοπτρίσει τις ανησυχίες των πολιτών. Καλεί σε ενίσχυση της Νέας Αριστεράς αναδεικνύοντας την ως ελπιδοφόρα προσπάθεια που παράγει πολιτική για τις αγωνίες των πολιτών και του προοδευτικού κόσμου.

Επικεντρώνοντας στον Τσίπρα, αναφέρει ότι επέτρεψε και ανέχτηκε την εργαλειοποίησή του από τον Κασσελάκη, ενώ επισημαίνει την ανάγκη να απεγκλωβιστούν κοινωνικές δυνάμεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και να ενισχύσουν τη Νέα Αριστερά. Αναφέρεται επίσης στην ένταξη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη Νέα Αριστερά, χαρακτηρίζοντας την ως μια ευχάριστη στιγμή λόγω του οραματισμού και της σοβαρότητάς του.

δειτε ακομα

δειτε ακομα