«Δύναμη στην Ευρώπη, σημαίνει και δύναμη για την Ελλάδα»: Το νέο σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα το νέο της σποτ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι το κεντρικό πρόσωπο.

Ο πρωθυπουργός επισημαίνει την αναβάθμιση του κύρους της Ελλάδας στις Βρυξέλλες λόγω της κυβερνητικής πολιτικής, τονίζοντας τη σημασία των επικείμενων αποφάσεων για την μεταναστευτική, αγροτική πολιτική και κοινή άμυνα.

Όπως τονίζει ο πρωθυπουργός, η δύναμη στην Ευρώπη σημαίνει δύναμη για την Ελλάδα. «Γι’ αυτό οι Ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές. Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα ακόμα βήμα μπροστά και πλησιάζουμε στην Ευρώπη», επισημαίνει.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού αναλυτικά:

«Πριν από δέκα χρόνια η θέση μας στην Ευρώπη κινδυνεύει. Σήμερα, όλα έχουν αλλάξει. Τα ελληνικά σύνορα είναι πλέον σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με σκληρή δουλειά εξασφαλίσαμε περισσότερους πόρους για την πατρίδα μας. Η φωνή μας έχει πια βάρος και κύρος στις Βρυξέλλες. Τα επόμενα χρόνια, εδώ πρόκειται να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις: μεταναστευτικό, αγροτική πολιτική, κοινή άμυνα. Σε έναν δύσκολο κόσμο πολέμων και απειλών πρέπει να ενισχύσουμε τη θωράκιση της χώρας, αλλά και να διεκδικήσουμε μεγαλύτερη ευημερία για όλους. Δύναμη στην Ευρώπη σημαίνει δύναμη και για την Ελλάδα. Για αυτό, οι Ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές. Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα ακόμα βήμα μπροστά και πλησιάζουμε στην Ευρώπη».

δειτε ακομα

δειτε ακομα