Δούκας: Παρών στις εξελίξεις για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ- Χάσαμε 100.000 ψήφους [vid]

«Το ΠΑΣΟΚ έχασε 100.000 ψήφους από τις εκλογές του περσινού Ιουνίου. Δεν είναι απλά μια ήττα. Το χειρότερο είναι ότι συνηθίζουμε στις ήττες.» Αυτά είπε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας στην «Καθημερινή της Κυριακής». Οι δηλώσεις του προβλέπουν ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, αφού δηλώνει ”παρών” στην κούρσα για την ηγεσία.

Χάρης Δούκας: Το εκλογικό αποτέλεσμα έστειλε ένα σαφές μήνυμα

Προς το παρόν, αποφεύγει να επιβεβαιώσει αν θα κατέβει στις εσωκομματικές κάλπες. Είναι σαφής ότι χρειάζεται συμφωνία και συγκεκριμένο σχέδιο για αλλαγές. Εστιάζει στο μήνυμα των πρόσφατων ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ και την Κεντροαριστερά.

Κύκλοι του Δούκα προσθέτουν ότι «όταν έρθει η ώρα θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του» και τις απαιτήσεις για την αναβάθμιση του ΠΑΣΟΚ στην πολιτική σκηνή.

Το δίλημα

Για τον Δούκα το δίλημμα είναι απλό: «στασιμότητα ή επανεκκίνηση»; Η απάντηση είναι σαφής: επανεκκίνηση τώρα. Διαφορετικά το ΠΑΣΟΚ θα καταλήξει σε παράλυση και σήψη.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η αυριανή συνέντευξη Ανδρουλάκη στην ΕΡΤ και η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου την Τετάρτη, ενώ στις 30 Ιουνίου ακολουθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής για τον «οδικό χάρτη».

δειτε ακομα

δειτε ακομα