Δημητρακόπουλος: Η Εύα Καϊλή επιστρέφει στο Ευρωκοινοβούλιο και στα καθήκοντά της

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, ανακτά την ελευθερία της μετά τον περιορισμό της κατοικίας της και το βραχιολάκι παρακολούθησης. Η μόνη προϋπόθεση είναι να μην βγει από το Βέλγιο. Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, η Καϊλή θα παραστεί στο Ευρωκοινοβούλιο την επόμενη εβδομάδα και θα αναλάβει τα καθήκοντά της. Επιπλέον, θα καταθέσει αίτημα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή για να ερευνηθεί εάν παραβιάστηκε το τεκμήριό της αθωότητας από τις ανακριτικές αρχές.

Ο κ. Δημητρακόπουλος επισήμανε επίσης ότι δεν βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα στα χρήματα που βρέθηκαν μέσα στην βαλίτσα της Καϊλής, οι οποίες δεν ήταν δικές της. Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος κατέστησε σαφές ότι η κόρη του Αντόνιο Παντσέρι ευθύνεται για το 95% των χρημάτων που βρέθηκαν στη βαλίτσα και περιέγραψε την υπόθεση ως “αθλιότητα”.

Τέλος, ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στις σχέσεις της Καΐλης με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, περιγράφοντάς τες ως πάντοτε πολύ άσχημες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

δειτε ακομα