Δήλωση του Κασσελάκη για το ομοφοβικό παραλήρημα του Μουτζούρη: Να μην αισθανθούμε αδύναμοι απέναντι στην αγένεια

«Δυστυχώς, υπάρχει αυτή η Ελλάδα – το Μουτζούρης της Ευρώπης», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο στο οποίο ο περιφερειάρχης της Βορείου Αιγαίου κάνει ακραία ομοφοβικά σχόλια εις βάρος του.

Ο κ. Κασσελάκης, σε ανάρτησή του, τόνισε ότι το χρέος των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μην νιώσουν αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουν ανώτεροι, να μη νιώσουν ηττημένοι.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση», προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Δυστυχώς, υπάρχει και αυτή η Ελλάδα – Μουτζούρης της Ευρώπης. Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε ανώτεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι. Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση.

Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο.

δειτε ακομα

δειτε ακομα