Διάλογος – Μητσοτάκης: Ας έρθουν να μας εξηγήσουν πώς ακριβώς κατανοούν αυτή την «προοδευτική διακυβέρνηση»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Αγρίνιο επισήμανε ότι πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να βελτιώσουμε τη χώρα, με σταθερότητα και πιο γρήγορους ρυθμούς. Επιπλέον, καλεί τα υπόλοιπα κόμματα να συμμετάσχουν σε ένα debate και να εξηγήσουν πώς αντιλαμβάνονται τη διακυβέρνηση, καθώς εκεί θα είναι όλοι μαζί οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά από τα άλλα κόμματα να εξηγήσουν πώς αντιλαμβάνονται την “προοδευτική διακυβέρνηση” και υποστηρίζει ότι η επανάληψη των λανθασμένων συνταγών του παρελθόντος είναι επικίνδυνη για τη χώρα. Ο Πρωθυπουργός καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές για να αποτρέψουν την επανάληψη των λαθών του παρελθόντος και υπογραμμίζει ότι η ΝΔ είναι μια πλατιά λαϊκή παράταξη που φροντίζει για όλους τους Έλληνες και προσέχει τον κόσμο της εργασίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι η κυβέρνησή του αύξησε τον κατώτατο μισθό από τα 650 ευρώ στα 780 ευρώ και εισήγαγε την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας για να διασφαλίσει ότι οι εργαζόμενοι πληρώνονται για τις πραγματικές ώρες που δουλεύουν. Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η επόμενη τετραετία πρέπει να είναι η τετραετία των καλύτερων μισθών και της ανάπτυξης, με στόχο την προσέλκυση περισσότερων επενδύσεων και τη μείωση της ανεργίας κάτω από το 10%.

Επίσης, αναρωτήθηκε ποιοι είναι οι πραγματικά κοινωνικά ευαίσθητοι και ανέφερε ότι η κυβέρνησή του έχει δημιουργήσει καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας και μειώσει τους φόρους. Τέλος, απαντώντας στον κ. Τσίπρα, επεσήμανε ότι η προηγούμενη τετραετία δεν ήταν χαμένη καθώς η Ελλάδα είχε καλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης, χαμηλότερους φόρους και ρεκόρ επενδύσεων και τουριστικής κίνησης.

δειτε ακομα

δειτε ακομα