Χαρούμενοι και θετικά διαθεσιμένοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην ομαδική φωτογραφία στο σπίτι του Κασσελάκη

Χαρούμενοι και θετικά διαθεσιμένοι φωτογραφίζονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια ταξιδιού τριήμερης εργασίας στις Σπέτσες.

Η τριήμερη συνάντηση ολοκληρώθηκε την Κυριακή, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέφουν από κοινού από το νησί του Αργοσαρωνικού.

Η συνάντηση, η οποία ήταν κλειστού κύκλου και πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί έως το βράδυ του Σαββάτου. Ωστόσο, η διάρκειά της παρατάθηκε μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι, καθώς δεν είχε ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός των παρουσιάσεων και εισηγήσεων από όλους τους υπεύθυνους τομείς.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, αναφέρθηκε σε εντατικές πολιτικές συζητήσεις διάρκειας τουλάχιστον 20 ωρών, με 30 διακεκριμένες θέσεις. Επισήμανε ότι το κυρίως θέμα της συνάντησης της ΚΟ ήταν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας, με σκοπό καλύτερα εισοδήματα, καλύτερες θέσεις εργασίας, βελτιωμένο περιβάλλον, βελτιωμένη παιδεία, βελτιωμένη υγεία.

Πρόσθεσε ότι «Η συνάντηση της ΚΟ συνδυάστηκε με την προετοιμασία των θέσεων για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και την ανανέωση και αναδιάρθρωση του κόμματος». Τονίζοντας ότι «υπάρχουν πολλές ανάγκες στην ελληνική κοινωνία και βλέπουμε ότι η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να τις αντιμετωπίσει. Η αγορά μας είναι υπό τον έλεγχο μιας λίγων εταιρειών που εξοργίζονται με τα υψηλά κέρδη και τις πρακτικές παραβίασης, ενώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο περιβάλλον, την εκπαίδευση και την υγεία».

Ο κ. Φάμελλος δήλωσε ότι «Κάθε άτομο στην Ελλάδα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να επιδιώξει τα όνειρά του με ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες. Γι’ αυτό, χρειαζόμαστε βιώσιμη ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη και μια δημοκρατική κοινωνία με δικαιοσύνη». Ανέφερε ότι «αυτή είναι ακριβώς η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, μια ισχυρή κυβέρνηση, ένα σύγχρονο και ανθρώπινο κράτος που σχεδιάζει την ανάπτυξη, τη δημόσια διοίκηση και το περιβάλλον, καθώς και ένα κράτος που σέβεται το ευρωπαϊκό πνεύμα στη χώρα και υποστηρίζει ανεξάρτητες αρχές και θεσμούς». Ανέφερε επίσης ότι το κυρίως μήνυμα είναι ότι «υπάρχει μια πολιτική πρόταση, υπάρχει μια έξοδος για την Ελλάδα και χρειαζόμαστε μια νέα κοινωνική συναίνεση», η οποία περιλαμβάνει την πράσινη μετάβαση, το κράτος δικαίου και τη δικαιοσύνη. Τέλος, υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα στελέχη που παρέστησαν στην συνάντηση τονίζουν ότι η πιο σημαντική αξία είναι αυτή της ειρήνης και της ζωής.

δειτε ακομα

δειτε ακομα