Χαρά στον ΣΥΡΙΖΑ για τις προκριματικές

Η Κουμουνδούρου είναι χαρούμενη με τη συμμετοχή στις προκριματικές εκλογές που έδωσαν σχήμα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεπέρασαν τους 50.000 συμμετέχοντες που είχαν προβλέψει οι ηγέτες του κόμματος. Η συμμετοχή τόσο παλιών όσο και νέων μελών, καθώς και φίλων, τόσο από κοντά όσο και διαδικτυακά, αξίζει θετικά σχόλια από το κόμμα.

Οι εσωκομματικές εκλογές για τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κρίσιμες και προκάλεσαν ενδιαφέρον. Οι ψήφοι στις προεδρικές εκλογές έντυπωσίασαν. Ωστόσο, η σύγκριση με τις πρόσφατες εκλογές δεν έχει νόημα. Τώρα όλοι προετοιμάζονται για τις επερχόμενες μάχες.

Στις εκλογές της Κουμουνδούρου, υποψήφιοι από διαφορετικούς τομείς διεκδικούν μια θέση. Ο ανταγωνισμός είναι δυνατός και όλοι ξεκινούν τις εκλογικές τους καμπάνιες. Αναμένονται πολλοί υποψήφιοι σε υψηλές θέσεις, και μια από αυτές θα κερδίσει τη Κουμουνδούρου.

Σε άλλα νέα, πολλά γνωστά πρόσωπα έχουν αναδειχθεί υποψήφιοι. Τώρα μπαίνουν στη μάχη όλο το χάρισμα και η δυναμική τους. Οι καμπάνιες άρχισαν και υπόσχονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

δειτε ακομα

δειτε ακομα